Skip to main content

Over ons

De geschiedenis van Slagerij Het Zuiderpark

Onze vestiging aan de van Zeggelenlaan 112 in Den Haag, bestaat al weer ruim 20 jaar! Overigens bestaan we al veel langer. Onze naam is ruim 55 jaar geleden voor het eerst opgedoken. Vader slager heeft nl. al die jaren (van oktober 1960 tot juli 2002) op de Schaarsbergenstraat een vestiging gehad. Hieruit is in mei 1986 filiaal Fultonstraat onstaan.

Per januari 1990 zijn wij financieel onafhankelijk en dus een eigen bedrijf, los van vader. In november 1996 hebben wij een filiaal geopend aan de Fahrenheitstraat in Den Haag. Dit omdat de Fultonstraat hard bezig was uit zijn voegen te groeien. Helaas bleek deze uitbereiding niet voldoende en zijn we met filiaal Fultonstraat in oktober 1999 uitgeweken naar de van Zeggelenlaan, waar we nu dus al ruim 20 jaar zitten.

In mei 2001 zijn we met filiaal Fahrenheitstraat verkast naar Voorburg, waar we ruim 9½ jaar aktief zijn geweest. Vanaf januari 2011 zijn wij verder gegaan met alleen de winkel aan de van Zeggelenlaan in Den Haag. Door alles in een winkel te concentreren kunnen wij u beter van dienst zijn.

Betaalmogelijkheden & online bestellen

U kunt bij ons pinnen

Sinds mei 2005 is het mogelijk in onze winkel te pinnen. We gaan er van uit dat u deze manier van betalen ook op prijs stelt, maar contant betalen kan natuurlijk ook altijd nog.

Verder is het sinds oktober 2013 mogelijk om uw bestellingen via de website te plaatsen. Zo kunt u ook momenten dat het net iets beter uit komt uw bestelling plaatsen en ophalen/laten bezorgen wanneer dat u het beste schikt.

Bovendien hebben wij vanaf december 2013 een mobiel pinapparaat, zodat u ook wanneer wij bij u thuis bezorgen van de pin gebruik kunt maken. Overigens blijft ook hier natuurlijk de mogelijkheid voor contant betalen gewoon bestaan.

Bezorgen

Uw bestelling gratis bezorgd vanaf €50,-

Graag staan wij ook klaar voor onze particuliere klanten. Wanneer u veel in een keer nodig heeft, of u heeft gewoon geen tijd om van huis te gaan, dan brengen wij uw bestelling in Den Haag en omgeving graag voor u thuis. Bestellingen vanaf € 50,00 in Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Delft ,Zoetermeer enz. bezorgen wij op dinsdag, donderdag of vrijdag in het middaguur gratis bij u aan huis.

Afrekenen

Geen onduidelijkheden over uw bestelling

Zodra u uw bestelling geplaatst heeft, krijgt u van ons direct een antwoordmail. Hierin kunt u uw bestelling nog eens nalezen. Bovendien leest u hieruit ook dat wij ten alle tijden nog contact met u zullen opnemen, telefonisch of per mail, alvorens de bestelling definitief te accepteren. Dit om onduidelijkheden uit de weg te helpen. Neem contact met ons op en vraag naar Bert Knijnenburg: tel: 070 360 8011